Plogging De Woude

Wanneer Dinsdag 17 juli 2018 van 20:00 – 21:00
Waar Pontje Provincialeweg/N246

Hou je ook van bewegen en van die prachtige natuur die onze gemeente rijk is? Dan is PLOGGING helemaal iets voor jou!

Plogging is een samenvoeging van het Zweedse plocka (rapen of plukken) en jogging. Tijdens het joggen raap je het zwerfvuil dat je tegenkomt op. Jij fit, karmapunten erbij en de natuur ook blij. En het is ook nog eens beregezellig.

Eens in de drie weken ploggen we een uurtje samen. Van mei tot de zomervakantie op dinsdagavond om 20.00 uur en van september tot mei op de zondagochtend om 9.00 uur. We verzamelen elke keer op een ander plekje in de gemeente.

Op 17 juli 2018 gaan we van start in De Woude. We verzamelen om 20.00 uur op de parkeerplaats bij het pontje naar De Woude (Provincialeweg / N246).

Er gaat in ieder geval een wandelgroep van start. Afhankelijk van de opkomst en interesse gaat er ook een groep hardlopen.

Trek gemakkelijke kleding en goede sport- of wandelschoenen aan. Handschoenen en/of prikstok zijn van harte aanbevolen. Verder meenemen: een zak om het vuil in te doen. Kom je wandelen dan is een verrekijker ook leuk!

Kom je ook? Gezellig!

Plogging Castricum is een initiatief van GroenLinks Castricum. Iedereen is van harte welkom aan te sluiten, ongeacht politieke voorkeur.